Spektakl: Tini Stoessel nastupila na festivalu Villa Maria
Tini Stoessel je pevačica koja je postala prava latino zvezda poslednjih godina, i izgleda da se fandomu to izuzetno sviđa. Martina je iz dana u dan sve poznatija u svetu, a naročito u svojoj rodnoj Argentini gde je svi naprosto obožavaju. Iako je pandemija i dalje u jeku, to Tini ne sprečava da održava koncerte, pa možemo slobodno reći da je već krajem 2021. započela svoju treću solo turneju, “TINI Tour”. Pevačica je skoro nastupila u Cordobi, na festivalu Villa Maria i u Neuquenu, i malo je reći da je napravila pravi spektakl!

Iako je prvobitno bilo planirano da spektakl počne u 01h ujutru po našem vremenu, raspored se ipak promenio pa je Tini nastupala druga, oko 3h ujutru. Pevačica je promenila autfit, pa je sada imala roze suknjicu, brus i dugačke čizme za prvi deo koncerta, a za drugi je odabrala šljokičasti lila kombinezon. Često menjanje autfita nije bilo karakteristično za Quiero Volver turneju, ali Martina iz dana u dan pomera granice!

Naravno, po običaju Tini je započela koncert pesmom “Duele”, odmah se prebacivši na “Fresu”, “22” i “Recuerdo”. Nakon toga usledio je akustični deo koncerta gde je izvela numere poput “Maldita foto”, “Oye”, “Un beso en Madrid”, “Por que te vas”, a ubacila je i pesmu “High remix”. Na kraju, brze numere su ponovo došle na red, pa je fandom đuskao uz “La niña de la escuela”, “2:50 remix” (gde joj se uživo pridužio i MYA duo), “Ella dice”, “Bar”, “Mienteme” i karakteristična “Te quiero mas za kraj”. Na koncertu u Neuquenu je imala identične kostime i setlistu, uz jednu sitnu promenu, a to je frizura. Sada pevačica objavljuje novu pesmu “Fantasi”, pa će biti materijala za pisanje ovih dana!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram