Preslatki su: Pogledajte nove fotografije Ariane i Daltona!

Ariana Grande je jedna od najslavnijih pevačica današnjice i uspešna je na svim poljima, ali poslednjih godina nije imala puno uspeha u ljubavi – njen bivši momak, reper Mac Miller, preminuo je, a za Petea Davidsona bila je čak i verena, međutim, ta veza nije funkcionisala. Ipak, pevačica je, izgleda, našla onog pravog, a to je njen suprug Dalton Gomez za koga se udala sredinom 2021.godine. Ari je skoro objavila novu romantičnu fotografiju sa Daltonom na svom profilu, i malo je reći da su preslatki!

Naime, pevačica je objavila post na kome prvo vidimo fotografiju nje i njene jače polovine kako su veoma sređeni i izgledaju zaista fantastično! Ari nosi crnu toaletu, visoke crne štikle i njen prepoznatljiv konjskin rep, dok Dalton nosi sivi smoking. Drugi deo posta čini video od svega par sekundi, na kome vidimo i poljubac zaljubljenog para!

Podsećamo da je ovo zaista retka prilika da ih vidimo zajedno, a koliko publici to fali govori činjenica da sami post prelazi 10 miliona lajkova, a većina komentara se svodi na lepe reči i podsećanje koliko su Ari i Dalton preslatki zajedno. Ako već niste, pogledajte post u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram