Nešto novo od nje: Tini Stoessel predstavila pesmu "Fantasi"!

Tini Stoessel je jedna od glavnih zvezda našeg portala prethodnih dana, jer vesti o njoj izlaze kao na traci! Već smo vam pisali o dva veoma uspešna koncerta koja je održala u svojoj rodnoj Argentini, a sada ima novu pesmu koja je nešto potpuno novo od nje! Pevačica je sinoć u ponoć po našem lokalnom vremenu lansirala novu numeru „Fantasi”, zajedno sa urbanim umetnikom iz Kolumbije Beeleom.

Ova pesma govori o dvoje ljudi koji su zaljubljeni, ali se između njih još ništa nije dogodilo. „Fantasi“ odražava fantaziju da budete zajedno sa voljenom osobom na različitim mestima. Spot je snimljen u Las Cataratas del Iguazu, u Misionesu, a režirao ga je Diego Peskins. Pevači stoje među tropskim vodopadima u jednom od sedam svetskih čuda dok plešu u tropskim ritmovima pesme.

„Fantasi“ predstavlja nešto novo od Tini, jer se ona pre više fokusirala na reggeaton i cumbia žanrove. Zanimljiva činjenica jeste da je i Tini učestvovala u pisanju pesme, pa je i ona jedan od autora, te je sve ovo uticalo da pesma bude veliki hit. Pesma za tek 14 sati ima već preko 730 hiljada pregleda, a verujemo da će ova brojka samo rasti. Ako niste, pogledajte spot u nastavku.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube