Nezaboravna noć: Tini održala koncert na festivalu Jesus Maria
Tini Stoessel je uprkos koroni odlučila da radi punom parom i ne prestaje da iznenađuje fandom – ona je uz izlazak pesme “Bar” najavila i novu turneju – TINI Tour 2022 – koju će zvanično započeti 21.marta na hipodromu u Buenos Airesu, međutim, ona već uveliko nastupa, pa mnogi smatraju da je TINI turneja već i počela. U ponedeljak Tinisti u Cordobi imali su priliku da vide Martinu uživo, i možemo potvrditi da je ta noć bila nezaboravna!

Pevačica se tog dana pre svega družila sa fandomom, a onda je usledila tonska proba, i oko 21h (po vremenu u Argentini) izašla je na scenu. Nezaboravna veče započela je sa pesmom “Duele” koja se lagano prebacila u “Fresu”, a onda nastavila laganim tempom. Mali predah napravila je uz akustične numere poput “Un beso en Madrid”, “Oye” i “Maldita foto” i kasnije nastavila sa dinamičnim numerama – poput “Bar”, “Mienteme”, “2:50 remix”, a koncert je zatvorila dobro poznatim hitom “Te quiero mas”.

Ono što je veoma interesantno jeste da je Tinita postavila rekord – ona je ženska umetnica koja je okupila najveći broj publike na festivalu Jesus Maria – bilo je čak 23 hiljade ljudi! Što se kostima tiče, Tini je odabrala svega dva (koja je već nosila na koncertu u Rio Gallegosu) – za prvi deo koncerta je nosila džins sa svetlucavim krop-topom, dok se za drugi odlučila za drečavo zelenu krop-top trenerku. Mlada pevačica ne staje, jer je ona već uveliko prebukirana za naredne mesece, pa jedva čekamo da vidimo sve nastupe!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram