Rupert Grint otkriva: Moja ćerka već zna za “Harry Pottera”!

Rupert Grint je uzbuđen što će se njegova ćerka Wednesday pretvoriti u fana “Harry Pottera” pošto je u nedavnom intervjuu spomenuo da je malo po malo uvodi u magični svet koji je i nakon više decenija jednako slavan u svetu! Tokom svog nedavnog pojavljivanja u emisiji sa Jimmy Fallonom, glumac otkriva kako njegova dvogodišnja ćerka već ima svoj “Harry Potter” štapić!

Dok je razgovarao sa Jimmyjem, Rupert je govorio kako je Wednesday već upoznao sa filmovima o Potteru: “Već sam počeo da joj pokazujem trejlere. Ona ima štapić i dozator za pez bombone sa mojom glavom” – otkriva glumac. Čuvši isto, fanovi su bili oduševljeni saznanjem da je Wednesday pravi fan serijala!

U istom intervjuu, glumac je progovorio i o njenim prvim rečima – malena Wednesday progovorila je nekoliko reči, a među njima je i jedan izraz koji je pokupila od tate Ruperta dok je radio na setu svoje AppleTV+ serije, i u pitanju je psovka! Objašnjavajući kako je koristila “F-reč”, Grint je dodao: “Moj lik mnogo govori tu reč i sada je ona samo kaže kad god je uzbuđena” – zaključuje glumac.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram