Rupert Grint o očinstvu: To mi je najbitnija uloga u životu

Proslavili smo 20.godišnjicu filmova “Harry Potter” i ne može se poreći da se mnogo toga promenilo u poslednje dve decenije – na primer, Rupert Grint koji je igrao Rona u filmovima o “Harry Potteru” sada je otac jednogodišnje ćerke Wednesday. U nedavnom intervjuu, glumac je govorio o očinstvu i tome kako mu je to zapravo najbitnija uloga u životu!

Naime, 33-godišnji glumac dobio je svoje prvo dete sa dugogodišnjom devojkom Georgiom Groom 2020. godine i nedavno je govorio o tome kako su se stvari za njega promenile otkako je postao tata.

Govoreći o tome kako se sve promenilo za njega nakon što mu se rodila ćerka Wednesday, glumac je rekao: „Sjajno se osećam. Apsolutno obožavam što sam tata. To je najbolja stvar koja mi se desila u životu. Neverovatno je kako život dobija drugu smisao nakon rođenja deteta i kako je sve do čega vam je ranije stalo manje vredno” – ističe glumac.

Dakle, Rupert zaista uživa u očinstvu, i to bez problema ističe! Ipak, za nas njegova “najveća uloga” zauvek biće Ron u “Harry Potteru”!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram