Lisin „LALISA“ nadmašuje „SQUARE ONE“ i trenutno je najslušaniji debi album od K- pop umetnika u Spotify istoriji.

Članica grupe BLACKPINK, Lisa , nastavlja da obara svetske rekorde na muzičkoj platformi Spotify, prikazujući nam njen uspešni solo debi u punom sjaju.

U nedavnom Spotify izveštaju , Lisin prvi ikada solo album „LALISA“ , nadmašio je rekord pošto je strimovan više od 573 miliona puta na jednoj od najvećih muzičkih platformi. Zanimljiva činjenica je da je Lisa nadmašila rekord njene sopstvene grupe, koji su ove mega talentovane devojke postavile muzičkim debi albumom „SQARE ONE“.

Lisin album sa dve pesme „LALISA“, sada zadržava rekord kao najslušaniji album K- pop umetnika u Spotify istoriji rušeći rekord za samo 176 dana od izlaska u septembru 10. 2021.
U međuvremenu , njena druga pesma „MONEY“ podigla se do #96 u nedavnom globalnom Spotify dnevnom izveštaju sa preko milion konstantnih pregleda. Pesma drži to mesto 177 dana , kao druga najduža vodeća pesma od K – pop ženskog ženskog umetnika, odmah nakon BLACKPINK-ovog „ How you like that“.

Mi iskreno čestitamo ovoj mladoj i uspešnoj dami , nadajući se da će nas obradovati još kojim remek delom , a do tada uživamo u njenom dosadašnjem radu!

Tekst: Tijana Antonić