Sanjivi indie-pop duo iz Ljubljane, zalagasper danas predstavljaju novi singl pod nazivom „oblike oblakov“. Numera će, zajedno sa već objavljenim singlovima „love letter“, „origami“ i „xoxo“, biti među deset novih pesama koje će se naći na predstojećem studijskom izdanju „love letter“. Uz singl, predstavljen je i magični lyric video koji je dostupan na njihovom zvaničnom YouTube kanalu.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Ugasili smo sve uređaje, sva svetla i otišli da posmatramo oblake“, kažu Zala Kralj i Gašper Šantl o svom novom izdanju koje ostaje u prepoznatljivom indie elektro-pop zvuku po kom je duo poznat. Zalagasper nisu želeli previše da otkrivaju o samoj numeri, smatraju da lirika govori sve što slušaoci treba da znaju, a istovremeno dozvoljavaju svakome da pronađe svoju omiljenu interpretaciju i da se prepusti muzici koja će ih odvesti u potpuno novi svet.

Duo je u februaru 2020. godine predstavio album „4“, na kom se našla i dobro poznata pesma „Sebi“ kojom su 2019. predstavljali svoju državu na najvećem evropskom muzičkom takmičenju „Pesma Evrovizije“. To iskustvo im je dalo šansu da na velikoj sceni prezentuju svoju umetnost i očaraju veliki broj gledalaca širom sveta. Izlazak studijskog izdanja „love letter“, na kom će se naći numere na engleskom i slovenačkom, ali i jedna pesma čiji je tekst kombinacija slovenačkog i španskog jezika, očekuje se 6. maja.

Izdanje „oblike oblakov“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ZalagasperOblikeOblakov

Foto: Urša Premik