Još malo radosti za sve K-pop fanove – „SEVENTEEN POWER OF LOVE: THE MOVIE“ u bioskopima širom sveta 20. i 23. aprila, a karte su već puštene u prodaji od 17. marta na http://svtpoweroflovethemovie.com

SEVENTEEN, K-pop razbijači scene (K-pop Stage-Breakers) ponovo pišu K-pop istoriju , i ponosno nam predstavljaju njihov prvi ikad film „SEVENTEEN POWER OF LOVE: THE MOVIE“ , koji će se zvanično prikazati u bioskopima širom sveta, u sredu, 20. aprila i subotu 23. aprila. Obožavani širom sveta,  posvećeni fanovi  grupe SEVENTEEN, poznatiji kao CARAT  i obožavaoci muzike svedočiće moćnim nastupima, dubokoumnim intervijuima sa članovima grupe i komentarima u vezi sa prošlošću i sadašnjošću grupe kao i o budućnosti koju će stvoriti zajedno sa novim i starim fanovima.

Ulaznice za film „SEVENTEEN POWER OF LOVE : THE FILMS“ su počele da se prodaju u četvrtak, 17. marta na linku svtpoweroflovethemovie.com,  a mi smo videli da su karte i kod nas već puštene u prodaju zato požurite!

Ono što znamo je da gde je to dostupno, publika širom sveta će moći da uživa u filmu u različitim formatima uključujući ScreenX, prošireni sistem sa tri ekrana koji koristi prednji ekran kao i bočne zidove bioskopa; 4DX, prvi komercijalni multi-senzorni bioskop na svetu koji pruža iskustvo kao na stvarnom koncertu uživo; i 4DX Screen, kombinacija i ScreenX i 4DX. Fanovi se ohrabruju da se prijave na službenoj web stranici gde će dobiti sve informacije u vezi s ulaznicama, bioskopima koji učestvuju i još mnogo toga.

SEVENTEEN je sastavljen od 13 različitih kreatora: S.COUPS, JEONGHAN, JOSHUA, JUN, HOSHI, WONWOO, WOOZI, DK, MINGYU, THE 8 , SEUNGKWAN, VERNON i DINO. K – pop superzvezde su pet puta milionski prodavane u Koreji, a bili su i No.1 na Billboard top album prodajnoj listi i No.13 na Billboard 200. Takođe dominiraju na muzičkim listama širom sveta, uključujući broj jedan na Japanese Oricon listi.

Marc Allenby, direktor distribiterske kuće Trafalgar Releasing je izjavio: „Uzbuđeni smo što ponovo sarađujemo sa našim partnerima u CJ4DPLEX da bi izneli K-pop senzaciju SEVENTEEN na veliki ekran. Eskalirajući uspeh ove grupe širom sveta je fascinirajući za videti i radujemo se prikazivanju njihovog prvog igranog filma publici širom sveta , uključujući i projekcije koristeći CJ –ove specijalne formate ScreenX , 4DX i 4DX Screen.“

Skupiviši preko 2 biliona pregleda i prodavši 10 miliona albuma, SEVENTEEN, sa svojih neverovatnih 13 članova, je izbio na čelo muzičke scene podstaknut neustrašivim nezavisnim duhom i nezamenjivim unutrašnjim kreativnim ekosistemom. Inovativna struktura grupe podstiče zajedničku saradnju tri jedinice: hip-hopa , vokala i nastupa. Poznati pod nadimkom K-pop razbijači scene (K-pop Stage-Breakers) SEVENTEEN je bespogovorno ispisao istoriju i postao jedna od najvećih grupa ikada zbog njihove globalne sihronizacije, koreografija od kojih zastaje dah i pada vilica, i jakog timskog rada . Krećući se snažnim tempom, K-pop razbijači scene debitovali su na američkoj televiziji u emisiji The Late Late Show sa Jamesom Cordenom u januaru 2021, i nastavili sa nezaboravnim nastupima u emisijama The Kelly Clarkson Show, The Ellen DeGeneres Show, Jimmy Kimmel Live i MTV Fresh Out Live .

Mi nestrpljivo čekamo da se Cineplexx bioskop  i zvanično oglasi i da nas obraduje da će naša publika imati prilike da uživa u gledanju ovog verujemo remek dela, i želimo mladim zvezdama sve najbolje u budućnosti.

Tekst: Tijana Antonić