Prema navodima medija, Britney Spears radi na novoj muzici, po prvi put od njenog albuma „Glory“ koji je izašao 2016. godine. Prošlo je nekoliko meseci od kada je najavila novu muziku, a prema izvorima  njen tim je stupio u kontakt sa ekipom sa kojom je sarađivala na prošlim albumima , uključujući i Claude Kelly, koja je zajedno sa njom radila na pesmi „Circus“ , 2008 godine – prvim LP koji je objavila pod konzervartorstvom.

– Sada je veoma rano i Britney ne želi da pritiska samu sebe i požuruje izlazak albuma, ali njen tim već razmatra izglede nove pesme – otkrio je izvor za The Sun.

– Nekolicina ljudi sa kojima je opuštena i prijatna u radu su kontaktirani i ponuđeno im je da ponovo rade na muzici zajedno sa Britney, i svi su više nego zainteresovani da budu deo njenog povrtaka – dodaje izvor Insajdera.

– Ona je prošla kroz neverovatno teške godine, ali duboko u sebi ona voli da pravi muziku i da nastupa, pa bi joj nove pesme možda stvarno pomogle da okrene novi list i krene iz početka.

U decembru , 2021 godine , pop zvezda je objavila na svom instagram nalogu da ima „ novu pesmu u planu“.

Dodatno, istog meseca objavljeno je da pevačica hita “Womanizer“ planira da napravi povratak karijeri ove godine.

– Britney se aktivno sastaje sa različitim brendovima i kompanijama i razmatra ponude i mogućnosti – rekao je izvor za Entertainment Tonight, svojevremeno.

– Nekoliko brendova je kontaktiralo i dali su joj neverovatne ponude , ali ništa još nije sigurno . Ona je uzbuđena da ponovo uplovi u vode biznisa  sa šeširom poslovne žene na glavi, u novoj godini, i da istraži drugačije poduhvate koji joj nisu bili dozvoljeni u prošlosti – završio je ovaj izvor svoje izlaganje.

Povratak ove neverovatno talentovane žene na muzičku scenu jeste prava udarna vest, ali i osveženje i nagrada za njenu lavovsku borbu tokom proteklih godina, kao i pobedu koju je izvojevala . Mi čekamo i ne sumljamo da će nove pesme ove zvezde biti savršne kao i uvek, jer ona ima itekako šta da ponudi svetu i muzičkoj sceni, dajući primer svima ne samo svojim talentom nego i jakom ličnošću!

Foto: Tijana Antonić