Prelepe fotografije Tiffany Young, članice k-pop grupe Girl Generation objavljene su u aprilskom broju ELLE Korea magazina. Ova mlada dama, koja je započela karijeru kao glumica u JTBC seriji „The Youngest Son of a Conglomerate“, nakon uspešno završenog snimanja koje je obavila za mjuzikl „Chicago“, sastala se sa ekipom ELLE Korea magazina.

Učestvovala je u snimanju kao zaštitno lice francuske niche kuće parfema– Atelier Cologne ambasador, odišući toplim vibracijama proleća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YoungOne ❀♡ (@sr_inspector_t)

Cologne Absolue, novi „Bohemian Orange Blossom“ koji je lansirao Atelier Colognea, je proizvod koji nam pruža osvežavajuće i slatke nijanse proleća, zajedno a Tiffany Young. Ovaj miris, čija je glavni nota pomorandžin cvet, sirovina je obožavana od strane ljubitelja parfema, obojena svojim očaravajućom, ali i zavodničkom notom. Miris nam prvo pruža lagan dodir sveže pomorandže, sa elegantnim i puderastim cvetnim završetkom. Sadrži dubok, senzualni osećaj sitnih latica cveta pomorandže, koji stvara prijatnu i toplu atmosferu, koju osećate svaki put kada ga nanosite.

U objavljenom editorijali, Tiffany pokazuje auru punu egzotičnosti i slobode, koja širi raspoloženje optimizma i strasti. Kao glavna tema Atelier Cologne mirisa „Bohemian Orange Blossom“, je moderan boem ispunjen marokanskom strašću, savršeno se uskladi sa TIffany Young.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miyoungie Steph (@tiffany_expert)

Prilikom snimanja,Tiffany je izjavila: – Zadnjih dana sam toliko opsednuta sa pomorandžama i pomorandžinim cvetovima, pa mi se čini da sve ovo nekako sudbina!

Atelier Cologne’s Bohemian Orange Blossom miris biće dostupan od 1. aprila. Celu prič , kao i fenomenalne fotografije sa Tiffany Young, možete pronaći u aprilskom izdanju ELLE magazina, kao i na ELLE Korea zvaničnom sajtu, i svakom kanalu dostupnom na društvenim mrežama.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram