Da li ste ikada pogledali istu poznatih osoba sa kojima delite datum rođenja  Ili ste možda se možda uzbudili kada ste shvatili da vaš omiljeni k-pop idol i vi delite isti datum rođenja? Dobro, ako ne prethodne dve činjenice, barem deljenje istog horoskopskog znaka može da vas učini srećnim.

U ovom izdanju, imamo k-pop idole koji su rođeni u znaku Ovna. Ljudi rođeni između 21. marta i 19. aprila, su horoskopski znak ovna. Za njih je poznato da su takmičarski nastrojeni, uporni u radu i dobro orijentisani prema svojim ciljevima. Proverite rođendane poznatih idola koji su rođeni u ovom periodu.

– Jackson ( GOT7) – rođen 28. marta 1994. godine, Jackson Wang, član GOT7 i takođe izdavač svoje sopstvene ploče , proslavio je svoj 28. rođendan juče.

– San -Ha i Eunwoo ( ASTRO) – Yoon San -ha je rođen 21. marta 2000., i on je napunio 22 godine, dok je sa druge strane Cha Eunwoo rođen 30. marta 1997. godine, i napuniće 25 godina.

– Mina (Twice ) – članica girl-grupe, Mina Sharon Myoi, čiji je datum rođenja 24. mart 1997., napunila je nedavno 25 godina .

– Seonghwa i Yunho ( Ateez ) – Seonghwa , najstariji član Ateeza , napuniće 24 godine, 3. aprila. On je 98- generacija. Njegov kolega iz benda , Yunho je godinu mlađi i rođen je 23 . marta 1999. što znači da je nedavno oduvao svećice sa torte.

– Han Dong ( Dreamcatcher) – Članica ženske grupe „Dreamcatcher“, Han Dong poreklom je iz Kine, rođena je 26.marta 1996. i napunila je 26 godina.

– Sehun ( Exo) – najmlađi član grupe Exo Maknae Oh Sehun , rođen je 12. aprila 1994. i uskoro će biti star 28 godina .

– Wheein ( MAMAMOO) – glavni vokal i plesač grupe MAMAMOO, Jung Whee je 95. generacija, isto kao i koleginica Hwasa. Napuniće 27 godina, 17. aprila.

– Renjun (NCT) – rođen 23. marta 2000. godine, Hwang Ren Jun iz boy-benda NCT napunio je 22. ove godine. On je deo subjedinica NCT Dream i NCT U.

– Lisa ( BLACKPINK) –-Pranpriya Manobal ili LaLisa Manobal je poreklom sa Tajlanda. Najmlađa članica grupe BLACKPINK rođena je 27.marta 1997., što znači da je napunila 25 ove godine.

– Irene ( Red Velvet) – Bae Joo – Hyun , poznata pod profesionalnim imenom Irene, deo ženske grupe Red Velvet, rođena je 29. marta 1991. te joj danas čestitamo rođendan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRENE (@renebaebae)

Nas zanima da li ste se pronašli u ovim datumima i da li imate sreću da delite isti horoskopski znak, kao i vaš omiljeni k-pop idol.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram