Kim Kardashian pokazala tetovažu koju je Pete uradio za nju!

Kim Kardashian možda još nije zvanično advokat, ali njen dečko Pete Davidson jedva čeka da ona to postane! Rijaliti zvezda je u subotu podelila sliku na kojoj je pokazala najnoviju tetovažu svog dečka o kojoj je prvi put progovorila u emisiji Ellen DeGeneres Show ranije ovog meseca. Na crno-beloj slici možemo videti natpis “My girl is a lawyer (Moja devojka je advokat)” na Pete-ovom telu!

Još u decembru, Kim je objavila da je položila ispit za prvu godinu prava za studente, a pre nego što zvanično postane advokatica, moraće da položi opšti pravosudni ispit. Ono što je interesantno jeste da je Kim rekla da Pete već ima nekoliko tetovaža posvećenih njoj, i da joj je tetovaža koja poštuje njene pravne aspiracije najdraža.

“Ova tetovaža je zaista slatka”, rekla je Kim Ellen.
Nakon što je pokazala ovu tetovažu na Instagramu, rijaliti zvezda je razjasnila nedavne spekulacije da je Pete njeno ime ispisao na grudima: “To je zapravo brendiranje”, objasnila je ona, “Hteo je da uradi nešto što je zaista drugačije. Kada je uradio prvu tetovažu bila sam kao, ‘O moj bože, tako slatko’, i shvatila sam da ljudi koji vole tetovaže tetoviraju značajne stvari u njihovim životima”. Za kraj, pogledajte kako tetovaža izgleda:


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram