Olivia Rodrigo govori o momcima i raskidima
Olivia Rodrigo je devojka koja verovatno živi san svake tinejdžerke – njen debi singl je postao hit i život joj se preokrenuo za 360 stepeni. Sada prisustvuje dodelama nagrada, ima koncerte i brdo fanova, a čak ima i svoj Disney + dokumentarac, “Driving Home 2 U“, koji je izašao u petak, a bavi se nastankom njenog debi albuma “Sour”. Baš tamo ona govori o slomljenom srcu i raskidima, pa je prokomentarisala i svoja osećanja i emocije.

U jednom klipu iz marta 2021, Olivia je prikazana u studiju sa svojim producentom i scenaristom i on svira prvu pesmu koju su zajedno napisali: “Plačeš na parkingu / Ne znaš šta hoćeš”, peva ona u neobjavljenom demou, „Dala sam ti sve, valjda sve nije dovoljno / Kažeš da si izgubio najboljeg prijatelja / Kako misliš da se osećam? / Kažeš da je ponovo / I ovaj put je stvarno”.

Nakon toga, ona je prokomentarisala tekst: “O moj Bože, bila sam tako tužna. Sećam se tog dana. Bila sam tako je**no tužna”. Već nam je poznato da je Olivia brutalno iskrena, a i prenosi emocije kroz svoju muziku, pa je i ovog puta bila zaista otvorena – njen producent govori kako je taj događaj bio pre skoro godinu dana, a ona kaže da to još uvek nije prebolela.

Dokumentarac zatim prelazi na montažu klipova sa glasom Olivie, koji opisuje njenu prethodnu vezu kao vrlo tužnu, gde je imala slomljeno srce: “Bila sam u situaciji kada sam morala da ga vidim, a on je bio sa nekim drugim, što je za mene bilo poražavajuće. Osećala sam se kao da se moj svet ruši.  Niko nije razumeo kako se osećam pa mislim da sam pišući pesme o tome kako sam se tačno osećala stvorila imaginarnog prijatelja za sebe”.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram