Filmska adaptacija romana „Hari Poter i ukleto dete“ je u potencijalnom razvijanu, ali nažalost svih fanova ove franšize, Daniel Radcliffe nije zainteresovan da učestvuje u istom.

Direktor Chris Columbus, u razgovoru sa The Hollywood Reporter izrazio je svoja uverenja da ako Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson, budu deo ovog projekta, isti bi predstavljao „bioskopsko blaženstvo“.

Ali tokom skorašnjeg intervijua sa The New York Timesom, Ridcliffe je izjavio da repriziranje njegove uloge kao dečaka čarobnjaka Harija, nije nešto bi on trenutno želeo da radi.

Srećom , obožavaoci Hari Potera imali su prilike da vide svog omiljenog čarobnjaka i ostatak ekipe u „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“, specijalu u kome se filmska ekipa ponovo okupila, što je glumca dovelo do nekih zaključaka.

– Ovo nije odgovor koji će iko želeti da čuje , ali mislim da je jedini razlog mog uspešnog povratka nazad na Hogworts i uživanja u istom, jeste to što nije više deo moje svakodnevnice – rekao je glumac na temu ponovnog okupljanja.

– Blizu sam tačke gde se osećam kao da sam izašao iz senke Potera na dobar način, i jako sam srećan svojom pozicijom sada, i povratak bi značio jednu masivnu i drastičnu promenu za moj život. Nikad ne recite nikad, ali Star Wars ekipa je čekala 30, 40 godina pre nego što se ponovo vratila.

Kako god, izgleda da bi glumac mogao da promeni mišljenje tokom vremena.

– Za mene, prošlo je samo 10 godina. Trenutno , to nije nešto za šta sam zainteresovan da radim – dodao je glumac.

„Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ trenutno je dostupna na HBO Max i ako ga do sad niste pogledali obavezno to uradite! Mi se iskreno nadamo najboljem ishodu  i radujemo se budućim projektima ove talentovane mlade zvezde!

Tekst: Tijana Antonić

Foto: HBO press