Camila Cabello okriva: Pevam o svojim osećanjima na novom albumu
Camila Cabello je pevačica koja ima Latino poreklo, pa je to učinilo da napravi savršen spoj popa i Latino muzike, što se posebno dopada publici. Pevačica je 8.aprila predstavila svoj najsvežiji album “Familia”, i ujedno prvi album nakon raskida sa Shawn Mendesom, pa je to i više nego dobar razlog da bude jedna od glavnih tema u medijima prethodnih dana. U skorijem intervjuu ona otkriva sve o nastanku albuma i samih pesama, te kako je uklopila svoje emocije u novu muziku.

Za početak, Camila je pričala o nastanku pesme “Bam Bam” koja je duet sa Edom Sheeranom: “Počela sam da pišem ovu pesmu sa svojim saradnicima pre nekoliko meseci i imali smo ideju o refrenu o tome kako je bilo u mojim kasnim tinejdžerskim i ranim dvadesetim kad se zaljubim i odljubim i uspone i padove toga. Takođe da se podsetim, kao što mi je mama mnogo puta rekla, ‘To je život’. Ti si na zemlji i plačeš na podu kupatila, a onda ćeš ponovo imati osećanja prema drugoj osobi, i plakaćeš ponovo na podu u kupatilu. I to je ciklus promena. Stvari se jednostavno menjaju, nikad ne znaš šta je iza ćoška”- kaže ona.

Da podsetimo, “Bam Bam” je samo početak. Camilin treći studijski album izašao je 8.aprila, a prema njenim rečima, proces snimanja je bio “katarzičan” jer je mogla da ode u studio i otpeva ono što joj je na srcu.

“Za mene je taj proces zaista katarzičan“, otkriva ona: “Ja nekako pevam sve o čemu razmišljam i osećam. Prvo pišem ono što mi je na srcu, a onda to pretvaramo u pesme. Mislim da je ovaj album poseban jer sam se dosta promenila i publika će to i osetiti” – poručuje pevačica.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram