Konačno: Camila Cabello pričala o Shawn Mendesu!
Verujemo da svi znate za slavne pevače Shawn Mendesa i Camilu Cabello koji imaju megahitove koji često završe na svim top listama. Oni su oko dve godine bili jedan od omiljenih parova na muzičkoj sceni, a i u tinejdžerskim godinama, kada su još bili na početku karijera, svi su predviđali da će biti par u budućnosti, što se nakon nekog vremena i desilo. Međutim, već je dobro poznato da veze i brakovi u Holivudu teško uspevaju, pa su Cam i Shawn raskinuli krajem prošle godine, međutim, sada je Camila konačno pričala o Shawnu i možemo zaključiti da su njih dvoje živi dokaz da možete raskinuti, ostati prijatelji, pa čak i razgovarati o tome zašto je veza prekinuta!

Naime, Camila je skoro imala razne intervjue, te dok je spominjala svoj predstojeći album Familia, konačno je pričala o svojoj bivšoj ljubavi: “Onih godina kojih smo se zabavljali, čak i dok sam pisala ovaj album ali i sada, mislim da je moj fokus zaista na tome kako da postanem zaokružena osoba”.

Kako je par odrastao, njihovi prioriteti su počeli da se menjaju, priseća se pop zvezda: “I osećam da je to bilo najbolje za nas oboje. Oboje smo počeli tako mladi, sada zaista moramo da naučimo kako da budemo zdravi odrasli ljudi”.

Da podsetimo, par je okončao svoju dvogodišnju vezu prošlog novembra, obećavši da će „nastaviti da budu najbolji prijatelji“ u zajedničkoj izjavi na Instagramu.

Uprkos tome što se pričalo da Camila govori o raskidu u svojoj novoj pesmi “Bam Bam”, pevačica to demantuje i poručuje da nema nikakve svađe između nje i slavnog muzičara.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram