Stray Kids objavili prvi deo individualnih najava za njihov šesti mini album “ODDINARY“
Popularni momci iz K-pop boy grupe, Stray Kids, 4. marta su objavili prvi deo individualnih najavnih fotografija , praćenih celim trejlerom za “ODDINARY”, njihov šesti mini album. JYP Enterteinment najavio je njihov povratak sa prvom najavom u kojoj su članovi benda zvezde epskog trilera. Pošto je njihov povratak očekivan u martu, grupa se velikom brzinom priprema za još jedan vatreni povratak na muzičku scenu.

Najava koji su objavili obećava epsku priču, nakon što Felix dolazi na čudno mesto nazvano “Ordinary”, gde se susreće sa ostalim clanovima koji su jako misteriozni i pomalo preteći. Čudnovato, njihova lica se pojavljuju kroz seriju “nestalih” postera kroz ceo trejler. Na kraju “Ordinary” znak postaje “Oddinary” sa pitanjem “Do you want to be ODDINARY?”. U zadnjem setu individualnih najava svaki član iznosi svoju harizmu noseći crno i pozirajući naspram jake, šumsko zelene pozadine .

Stray Kids-ov “ODDINARY” izlazi 18.marta, a ovo je njihov prvi povratak nakon specijalnog božičnog albuma “Christmas EveL” u novembru 2021. i albuma “SKZ2021” u decembru 2021. Očekujemo neočekivano od ovih talentovanih mladića, tako da sa nestrpljenjem očekujemo 18.mart, kao i veliki broj njihovih vernih fanova!

 

 

Autor: Tijana Antonić

Foto: Screenshot Youtube