Kylie Jenner: Još nismo dali ime našem sinu!

Nova radost došla je u kuću Kardashian – Jennera početkom februara – Kylie Jenner i Travis Scott su dobili drugo dete, sina, koji se zvao Wolf. Ako niste upućeni, rijaliti zvezda i reper odlučili su da ipak promene ime sinu jer “nisu osećali da je ime Wolf pravo za njega”, međutim, tu postoji veliki problem – što ni oni sami ne znaju kako se njihov sin zove jer, kako Kylie kaže, oni još nisu pronašli odgovarajuće ime.

Naime, Kylie je otkrila da još nemaju ime i tek treba da pronađu ime za svoje novorođenče: “Wolf nikada nije bio na našoj listi imena, to je bilo nešto što je Khloe predložila, i ime mi se svidelo na početku. Nemam ništa protiv imena Wolf, samo nismo osećali da mu to ime pristaje”.

Kim Kardashian je istakla da ponekad morate da upoznate bebu pre nego što joj date ime, što je komentar za koji se Kylie složila da je tačan. Što se tiče toga kako će se dečak sada zvati, Kylie je rekla: “Imamo neke opcije, ali zvanično nismo promenili ime. Pre nego što ga zvanično promenimo, želimo da budemo sigurni u naš izbor” – zaključila je rijaliti zvezda.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram