Kylie Jenner: Promenili smo ime sinu, više nije Wolf!
Porodica Kardashian – Jenner je skoro dobila novog člana – sina rijaliti zvezde Kylie Jenner i repera Travisa Scotta, koji je po rođenju dobio ime Wolf. Kylie se prethodnih meseci dosta isključila sa društvenih mreža kako bi se posvetila deci, a sinoć je objavila video na YouTube-u koji je posvetila sinu. Ipak, to nije sve – čekalo nas je još veće iznenađenje na njenom Instagramu, a to je obaveštenje da su ona i Travis promenili ime sinu!

Naime, Kylie je objavila kratko obaveštenje na Instagram storiju koje glasi: “Za vašu informaciju ime našeg sina više nije Wolf. Prosto nismo osećali da mu to ime pristaje. Samo sam to htela da podelim jer vidim da svi i dalje svuda pišu Wolf” – istakla je Kylie. Dakle, oni su promenili ime nakon skoro 2 meseca od detetovog rođenja, ali još uvek nije objavljeno kako se beba sada zove.

Što se emotivnog videa koji je biznismenka objavila na svom YouTube kanalu tiče, u istom možemo videti emotivne momente proživljene od trenutka saznanja da Kylie i Travis očekuju bebu, pa sve do samog porođaja. Video je postao viralan za svega par sati, i pregledi rastu vrtoglavom brzinom, tako da nema sumnje da će postati pravi hit.


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram