Tini Stoessel proslavila 25. rođendan!
Tini Stoessel je umetnica koja se ne zaustavlja gotovo nikada – vredna je, radi, često objavljuje muziku i nove projekte, ima savršen odnos sa fanovima i obožava ono što radi – ovo su karakteristike pravog idola. Iako je svoj 25.rođendan trebala da slavi na svom koncertu u okviru “TINI Tour” turneje, 21.marta u 21h po argentinskom vremenu, njeni planovi su se promenili usled iznenadne hospitalizacije njenog oca Alejandra. Prethodnih nedelja nismo imali priliku da vidimo Tini gotovo nigde u medijima, osim ako se ona sama ne oglasi. Ipak, oglasila se juče sa rečima da je Alejandro bolje, pa iako nije proslavila svoj rođendan kao što je planirala, kako Tinita kaže, to je za nju najlepši poklon!

Naime, Martina je objavila fotografiju – selfi – na kojoj vidimo nju, Marianu i Francisca sa maskama, dok je Alejandro u bolničkom krevetu. Naravno, napisala je i kratak opis: “Najbolji rođendanski poklon za mene si ti, tata, to što si ovde sa nama. Ti si najjači, moj ratnik i najneverovatnija osoba koju sam ikada srela. Imamo još mnogo trenutaka da proživimo zajedno, znaj da te toliko mnogo volim. Hvala za svu ljubav tata. Evo nas, tu smo, nastavljamo ujedinjeniji nego ikada” – poručila je Tini. 

Iako nije proslavila svoj rođendan, Alejandro, njen tata, objavio je poruku za nju na Tviteru: “Draga ćerko, danas ti je rođendan! Znaš da je najviše što bih želeo na ovom svetu da slavim tvoj rođendan na Hipodromu, ali stvari se uvek dešavaju sa razlogom, i dolaze da nas nauče nečemu – u mom slučaju su da me nauče da mogu osetim ih bliže nego ikada uprkos tome što sam u nekim trenucima bio malo odsutan. Ja imam najveću sreću na svetu i to je ljubav tebe, Frana, i mame. Razumem da je cena ovoga bila veoma visoka, ali smo naučili nešto. Ti si ratnica, ti si svetlo koje uvek gori kao i tvoj brat i tvoja majka, koji mi pomažu da se ne izgubim na putu i ​​u najcrnjim trenucima nađem izlaz. Volim te svom dušom, i sve što želim da ti poželim na ovom svetu je najveća sreća” – napisao je Alejandro Tiniti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram