Camila Cabello iskreno: Htela sam da se udam za Harry Styles-a!
Camila Cabello je veoma poznata u svetu, ali se rado priseća svojih početaka. U najsvežijem intervjuu pevačica je iskreno govorila o pravom razlogu zašto je bila na audiciji za The X Factor. Za one koji ne znaju, 25-godišnja pevačica je prvi put stekla slavu svojim uspehom u takmičenju X Factor 2012., kada je postala deo grupe od pet devojaka – Fifth Harmony.

U karaoke sesiji kojoj je prisustvovala u autu, Camila je razgovarala o raznim temama, te je takođe otkrila pravi razlog iza njene audicije za The X Factor. Camila je prvi put priznala da je zaista ušla u takmičenje sa skrivenim motivima: “Ovo je zaista neprijatno, ali sada govorim o tome jer je bilo pre 10 godina – kada dam išla na audiciju, bukvalno sam bila kao ‘Idem na audiciju za X Faktor zato što ću se udati za Harryja Styles-a’. I najluđe od svega je to što sam zaista verovala u to tada” – iskreno je poručila umetnica.

Međutim, brzo se ispravila pa je sve pojasnila: “Nisam mislila da ću se bukvalno udati za njega. Ja kao tadašnja tinejdžerka mislila sam da ćemo se zaljubiti i postati par”. Dakle, svi mi imamo tinejdžerske snove i ljubavi, pa je i Camila jedna od nas!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram