Zvezde Avengersa se ponovo ujedinjuju. Naime prema pisanju portala Deadline Hollywood, Scarlett Johansson i Chris Evans igraće zajedno u predstojećem APPLE – ovom orginalnom filmu „Project Artemis“. Film će režirati Jason Bateman , dok se za scenario pobrinula Rose Gilroy.

„Veoma sam uzbuđen“ napisao je Chris Evans tvit, potvrđujući vesti o filmu, koji nam donosi trku do svemira.

Kao što je poznato, Evans i Johansson su prethodno radili zajedno u Marvelovim filmovim, igrajući Captain America (Kapetana Ameriku) i Black Widow (Crnu udovicu). Oba glumca su radila na nedavnim projektima pored „Project Artemis“. Evans je pozajmio svoj glas Lightyearu u Pixarovom ostvarenju, koji će biti dostupan u bioskopima od 17 .juna. Sa druge strane, Scarlett Johansson je počela da snima „Asteroid City“, romantičnu komedi-drami koja će premijeru imati u tekućoj godini. Ona je takođe okupirana projektom „Bride“, na kome trenutno radi, a koji je moderna projekcija The Bride of Frankenstein.

Mi se iskreno radujemo ovoj fenomenalnoj saradnji  i očekujemo samo najviše, jer od zvezda ovog kalibra, ništa manje je nedopustivo.

Tekst: tijana Antonić