Sigurno vam je poznat osećaj kada posle napornog dana dođete kući i želite da se opustite pred televizorom gledajući neku dobru seriju. Ako je tako, verovatno znate i koliko iritantno može biti ako pogrešite u odabiru i gledate nešto što vas ne zanima ili vam ne odgovara po kvalitetu. Da biste to izbegli, za vas smo pripremili spisak najpopularnijih serija, koje uz savršenu sliku i zvuk možete gledati na Hisense pametnim televizorima koji podržavaju Netflix.

  1. The Witcher

Hoće li Henry Cavill i The Witcher biti popularniji od Game of Thrones?

Serija snimljena po romanima poljskog pisca Andžeja Sapkovskog vodi vas u čarobni svet epske fantastike. Geralt od Rivije je veštac, odnosno mutant stvoren da se bori protiv čudovišta, a njegova sudbina se prepliće sa čarobnicom Dženifer od Vengeborga i princezom Siri kroz dve sezone ovog magijskog spektakla. Treća sezona očekuje nas ovog leta.

  1. Bridgerton

Ova serija je fenomenalna mešavina Downton Abbey i Gosspi Girl, budući da je smeštena u alternativni 19. vek u kojem su pripadnici plemstva u Engleskoj različitih rasa, a njihove spletke prati i opisuje izvesna lejdi Visldaun. Radnja serije tokom dve sezone prati dve porodice i ljubavne avanture njihovih članova koje podsećaju na knjige čuvene spisateljice Džejn Ostin.

  1. Stranger Things

Apsolutni hit među mlađom publikom od emitovanja prve sezone 2016. godine. Pratimo avanture grupe dece koje počinju kada jedan od njih nestane, što je praćeno pojavom misteriozne devojčice po imenu Eleven (Jedanaest). Najnoviju, četvrtu sezonu njihove borbe protiv natprirodnih sila moći ćete da pratite već 27. maja.

Za potpuno uživanje u gledanju ovih serija preporučujemo pametne Hisense televizore koji podržavaju Netflix. Ovi uređaji vrhunskog kvaliteta odgovoriće na sve vaše potrebe i više od toga sa operativnim sistemom VIDAA U5, intuitivnom i personalizovanom platformom koja omogućuje lak pristup svim integrisanim aplikacijama i zabavnim sadržajima. Ona pruža potpunu kontrolu nad ugrađenim funkcijama kao što su 120Hz MEMC tehnologija, Ultra Motion, Sportski režim, HDR 10+, Dolby vision IQ i IMAX Enhanced. Ove karakteristike pružiće vam najbolje iskustvo jer je veliki broj aplikacija za gledanje filmova i videa udaljen samo jedan klik od korisnika, odnosno samo jednu komandu putem ugrađene glasovne kontrole kroz Alexa i Google Assistant platforme.

Zahvaljujući Hisense tehnologiji koje imaju televizori iz kategorije Ultra HD, otkrićete svet u milijardu boja, dok će vam 4K rezolucija omogućiti da vidite sve što ste do sada propuštali na četiri puta manjoj Full HD. Takođe, Hisense ULED 4K televizori pomeraju granice kvaliteta slike i donose autentične boje, brilijantan kontrast i jasno prikazane detalje. Za ljubitelje velikih ekrana, tu je i Mini Led kategorija čiji TV od 75 inča donosi iskustvo gledanja koje retko koji uređaj može da postigne.