Evo šta sve znamo o novoj turneji Tini Stoessel, TINI Tour

Martina Stoessel je na sceni od malih nogu – sa svega desetak godina imala je malu ulogu u seriji „Patito Feo“, a nakon toga pojavila se kao glavna zvezda Disney serije „Violetta“ gde je stekla veliku slavu. Ona je u martu mesecu trebala da krene na treću solističku turneju, TINI Tour, međutim, usled zdravstvenog stanja njenog oca, Argentinka je odložila sve. Ipak, do samog početka nove turneje ostalo je još samo malo vremena – tačnije 2 dana, pa evo šta sve znamo o koncertima koje nam Tini sprema.

Naime, po onome što smo imali prilike da vidimo na probama, Tini nam priprema pravi spektakl – scena na Hipodromu izgleda ogromno, uz velike videobimove, sa muzičarima i brdom plesača. Na ovoj turneji Tini će pevati mnoge hitove, a za sada potvrđene pesme su: Fresa, Acercate, Carne y Hueso, Maldita foto, 2:50 remix, Ella dice, Duele, Fantasi, Bar, La triple T, Mienteme, Sueltate el Pelo, Recuerdo i Consejo de Amor. Sam šou uključiće 22 hita koja je pevačica već predstavila.

Verujemo da ste među ovim naslovima videli i naslov „Carne y Hueso“, koji vam možda još uvek nije najbolje poznat, ali to je zbog toga što će Tini tu pesmu predstaviti večeras u ponoć po našem lokalnom vremenu, a u pitanju je nova emotivna balada. 

Što se drugih iznenađenja tiče, Tini će imati brojne goste na koncertu (poput Beele-a, Morat, Manuel Turizo i mnogi drugi), ali je ona poručila da će na početku ovog koncerta uraditi nešto što nikada pre nije – na nama je samo da nagađamo, jer Tini sve drži u tajnosti kako bi koncert bio što bolji, jer kako kaže, ovo će biti jedan od najboljih koncerata ikada u Argentini, a ovo je sve što – za sada – znamo o istom!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram