Pogledajte kako je Taylor Swift diplomirala!

Taylor Swift je ubedljivo jedna od najslavnijih pevačica današnjice koja ne prestaje da nas iznenađuje (verujemo da i dalje pamtite trenutke kada nas je iznenađivala iznenadnim pesmama i albumima), ali ne samo to, već ona ruši predrasude koji mnogi imaju o pevačima – dobitnica Grammy-ja je 18.maja stekla počasni doktorat na Univerzitetu u Njujorku, a u nastavku pogledajte i pročitajte o tome kako je ona diplomirala i o samom govoru koji je održala.

Moramo priznati da se ovakve stvari dešavaju ekstremno retko – sigurni smo da je san svakog Swiftie-ja da diplomira zajedno sa Tay, što su mnogi fanovi i uspeli. Sa ovog događaja snimljeni su brojni TikTokovi, a jedan fan je čak nosio i „Lover“ majicu, dok je vikao „volim te Taylor“.  Izvor na ceremoniji otkrio je kako se pevačica savršeno uklopila među ostale studente: „Taylor se zaista uklopila kao jedan od učenika. Svi su je zaista prihvatili i zabavili su se, čak je razgovarala sa nekim studentima i pitala ih o njihovim iskustvima. Bila je veoma slatka i iskrena“ – poručuje insajder.

Kako se navodi, videlo se koliko je Taylor srećna i počastvovana zbogovoga. Što se njenog govora povodom toga što je diplomirala, ona je rekla: „To što se svet odnosi prema mom ljubavnom životu kao prema gledačkom sportu u kojem gubim svaku utakmicu nije bio sjajan način da se zabavljam u mojim tinejdžerskim i dvadesetim godinama. Ali to me je naučilo da žestoko štitim svoj privatni život“. Pevačica, čije je poslednje pojavljivanje u javnosti bilo u februaru, zaključila je: „Biti javno ponižavan iznova i iznova u mladosti bilo je strašno bolno, ali me je nateralo da se promenim na bolje“. Mi čestitamo mladoj umetnici!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram