Doja Cat mora da prestane da vejpuje zbog operacije krajnika!

Doja Cat je odlučila da podeli neke bolne detalje o nedavnoj proceduri krajnika koja joj je bila potrebna zbog infekcije koja je pogoršana zbog pića i vejpinga tokom njenog boravka na Bilboard muzičkim nagradama 2022. Pevačica koja je odnela dva trofeja na velikoj dodeli nagrada tokom vikenda, u četvrtak je na Twitteru podelila vesti o svojoj oralnoj hirurgiji i nagovestila je da bi to moglo značiti da neće pevati u bliskoj budućnosti! Takođe, naglasila je i da mora da prestane da vejpuje (vejp je praktično elektronska cigareta sa nikotinom i raznim ukusima) kako bi joj bilo bolje.

„Doktor je upravo morao da mi preseče levi krajnik i celo grlo mi je uništeno tako da to može značiti da ću uskoro imati loše vesti za vas. Moji krajnici su se inficirali još pre i uzimala sam antibiotike, ali sam zaboravila da ih uzimam, a onda sam pila vino i vejpovala ceo dan. Posle toga mi se na krajniku pojavila gadna izraslina pa su morali danas da ga operišu“, priča pevačica.

Na kraju, poručila je: „Mnogo je bolelo i plakala sam, pokušaću da ove procedure završim što je brže moguće. Imam otvorenu ranu u grlu i ne mogu da pevam trenutno“. Zbog svega toga, Doja mora da prekine sa vejpovanjem na neko vreme, što će joj možda pomoći i da se u potpunosti reši istog!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram