Tini Stoessel i Rodrigo de Paul su potvrdili svoju vezu!

Od samog početka solo karijere, Tini Stoessel je spajana sa brojnim momcima, što nekada zaista može biti iscrpljujuće. Kada je raskinula sa njenim poslednjim dečkom, Sebastianom Yatrom, mediji su praktično poludeli i spajali je sa brojnim sportistima, manekenima i pevačima, međutim, sama Tini uvek je govorila da je srećna i sama. Ako pratite Tini (ili Superteen), onda znate da već neko vreme kruže priče da je pevačica uplovila u romansu sa fudbalerom Rodrigom de Paulom, a izgleda da su oni sada potvrdili svoju vezu!

Naime, da počnemo od početka – par je prvi put viđen zajedno na Ibici, kada su ih paparaci uslikali zajedno. Nakon toga, nisu se pojavljivali u javnosti sve do sada, jer je Rodrigo pratio Tini na njenim koncertima u Mendozi. Oni su uslikani zajedno više puta – na istim mestima, zagrljeni, u istom društvu, kombiju, ali nikada nisu niti demantovali, niti potvrdili da su zajedno. Međutim, sada se sve menja!

Nakon održana 3 koncerta u Mendozi, fudbaler je čestitao svojoj lepšoj polovini objavivši fotografiju na svoj story gde vidimo Tini kako ljubi Rodriga! Sve to on je objavio uz komentar “Rasturila si” i dodao je i srce! Fandom, naravno, čestita na vezi, međutim, mnogi se brinu za Tini, jer je Rodrigo poznat po tome što je varao devojke, pa svi misle da će prevariti i Tini!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram