Kylie Jenner o postporođajnom periodu: Teško je!

Porodica Kardashian – Jenner poznata je po tome što nam apsolutno stalno plasiraju “savršene” živote koje vode, ili “savršena” tela koja imaju, pod akcentom na “savršena”, jer ni oni sami to nisu, ali žele da javnost misli suprotno. Ipak, Kylie Jenner je odlučila da promeni to govorivši o postporođajnom periodu koji je njoj veoma teško pao! Da podsetimo, Kylie i Travis Scott poželeli su dobrodošlicu svom sinu u februaru 2022. godine, a sada se Kylie otvorila po pitanju bolova i svega što oseća nakon porođaja.

Naime, mlada mama je podelila story na Instagramu, gde možemo videti da je bila u teretani, te je objavila selfi i video sa natpisom “Bez slobodnih dana”. Kasnije je takođe objavila još jedan story u kojem se otvorila i napisala šta oseća u ovom postporođajnom periodu: “4 meseca posle porođaja. Ovog puta sam se suočila sa tonama bolova u leđima i kolenima, tako da to usporava moje vežbanje, ali ja sam na misiji da ponovo ojačam”.

Na snimku koji je podelila možemo je videti kako hoda po traci za trčanje. Ovo nije prvi put da Kylie govori o ovom iskustvu – u martu, šest nedelja nakon porođaja, Kylie je bila iskrena o svojim osećanjima na društvenim mrežama i rekla svojim pratiocima da se bori “mentalno, fizički i duhovno”. Otkrila je da želi da druge mame znaju da ne trebaju da imaju pritisak da se vrate svom normalnom životu odmah nakon porođaja!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram