Članice grupe BLACKPINK prisustvovale su proslavi rođendana kraljice Elizabete II i Platinastom jubileju (70 godina kraljičine uloge monarha) koji je organizovan u britanskoj ambasadi u Seulu, Južna Koreja. Globalno poznata k-pop grupa prisustvovala je događaju u ulozi ambasadora konferencije stranka Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama koja je održana u novembru prošle godine u Velikoj Britaniji .

Povodom ovog događaja Rose je održala govor, prenoseći čestitke kraljici, kako na njenom rođendanu, tako i na jubileju kojim je obeleženo 70 godina njene vladavine. Rose se obratila u ime svih članica grupe „Želimo da se ponovo zahvalimo ambasadi što nam je dala priliku da budemo ambasadori COP26. Jako smo srećne što smo pozvane da proslavimo platinasti jubilej njenog visočanstva.“

Nakon ovoga Jennie je pozvala sve da nazdrave za kraljicu.

Korisnici društvenih mreža ni ovom prilikom nisu ostali uzdržani da podele svoje oduševljenje izazvano pojavom mladih dama.

Neki od komentara zvučali su ovako: „Vau , Jennie izgleda toliko dobro sa takvom kosom, Jisoo je toliko lepa, Tako su neverovatne, jedva čekam da naprave povratak. Kada će se vratiti?, Jako sa srećna što viđam grupu tako često, Kako sve četiri mogu da izgledaju tako božanstveno“ i tako dalje.

Zanima nas vaše mišljenje o devojkama kao i da li sa nestrpljenjem očekujete njihov povratak?

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Newsis