Članice grupe (G) I-DLE očarale fotografijama u časopisu Dazed Korea

(G) I-DLE članice, Minnie, Myeon i Soyeon ukrasile su nedavno svojom očaravajućom lepotom skorašnje snimanje za magazin Dazed Korea.

Modni magazin Dazed Korea je objavio fotografije sa tri članice ove grupe, preko svojih zvaničnih naloga na društvenim mrežama. Časopis je objavio mnoštvo njihovih fotografija, uključujući grupne fotografije i solo snimke svake članice.

Na snimanju modnog editorijala, Minnie, Miyeon i Soyeon su sarađivale sa globalnim brendovima Adidas i Gucci, pokazujući različite čari u odevnim kombinacijama visoke mode koji upotpunjuju njihove šik vizuale.

U međuvremenu, grupla (G)I-DLE nastavlja da privlači zasluženu pažnju širom sveta jer je njihov prvi album ‘I NEVER DIE’ ostavio impresivan trag u muzičkoj industriji, zauzimajući prvo mesto i na domaćim i na svetskim top listama. (G)I-DLE su trnutno na svojoj prvoj svetsku turneju ‘JUST ME ( )I-DLE’ koja je počela  17. juna i trajaće do oktobra ove godine.

Pratite nas i dalje kako biste pronašli vesti o ovoj fenomenalnoj grupi i uživajte u sjajnim fotografija njene tri članice.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram