Harper’s Bazaar magazin, objavio je nedavno fotografije na kojima je  Jeon So Mi, a u pitanju je junski broj ovog prestižnog izdanja.

Na svom skorašnjem snimanju, Jeon So Mi je savršeno ponela super star vizuale, zaustavljajući dah čitaocima svojom zavidnom lepotom, u mnogobrojnim snimljenim kadrovima. Ova mlada dama viđena je u jednostavnim, svakodnevnim kombinacijama, uz mešanje drugačijih delova garderobe, a sve to je upotpunila sa raznovrsnim nakitom.

Čak i u bližim kadrovima, ona može da se pohvali svojom savršenom kožom, bez mana, uz svoje izuzetne k-pop vizuale , koji su prosto nesvarni u kombinaciji sa njenom plavom kosom. Jedinstveno , Jeon So Mi izgleda apsolutno prelepo sa smokey make -upom , uparenim sa njenom svetlo plavom kosom. U međuvremenu , ova talentovana umetnica , učvrstila je svoje mesto kao jedan od poznatijih ženskih solo izvođača, sa uspešnim solo numerama, kao što su „XOXO“, „DUMB DUMB “ i drugi.  Sve fotografije, kao i interviju, možete pronaći u junskom izdanju Harper’s Bazaar magazina.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram