Kiehl's predstavlja nove koncentrovane sapune

Od 1851. godine brend Kiehl’s stalno teži unapređenju – od odgovornih formulacija, pakovanja i proizvodnje do pružanja podrške i pomaganja zajednicama da smanje svoj uticaj na okolinu. Sa tim na umu, brend Kiehl’s je odabrao tri omiljene formule i pretvorio ih je u NOVE koncentrovane sapune za kožu lica Future Made Better – to je kolekcija koja se sastoji od tri ciljana, čvrsta proizvoda za čišćenje kože lica formulisana za temeljno čišćenje bogatom penom, što kožu čini svežom i uravnoteženom, bez osećaja suvoće ili zatezanja. Svi novi koncentrovani sapuni sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulisani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakovanja – kako bi vam pružili ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti, kao i koži.

Svaka formula sapuna je preko 96% biorazgradiva i sadrži stručno osmišljenu mešavinu sastojaka inspirisanu omiljenim linijama brenda Kiehl’s kako bi se ciljano delovalo na čitav niz problema sa kožom.

Kiehl's predstavlja nove koncentrovane sapune

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar:

Obogaćena glacijalnim glikoproteinom i skvalanom iz obnovljivih izvora, ova negujuća formula ne narušava zaštitnu barijeru kože, dok istovremeno poštuje prirodnu pH vrednost kože. Formula nežno čisti i vraća koži    vlažnost za postizanje zdravijeg izgleda.

Kiehl's predstavlja nove koncentrovane sapune

Calendula Calming & Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar:

Pogodna za masnu kožu koja je sklona aknama, ova formula sadrži približno 100 latica nevena iz održivog izvora koji umanjuju crvenilo, čineći kožu svežom, umirenom i savršeno čistom.

 Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar:

Amazonska bela glina i prah bambusa iz obnovljivih izvora su deo formule sapuna koji sadrži 80% pročišćavajućih sastojaka, uklanja mrtve ćelije i intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osećaja suvoće.

NOVI koncentrovani sapuni za kožu lica su dostupni na www.kiehls.rs  i u svim Kiehl’s prodavnicama. Cena proizvoda je 2.500,00 dinara (100g).