Uhapšen progonitelj Taylor Swift u Njujorku!
Život zvezda izgleda bajno i sjajno – mnogo novca, svi praktično trče oko vas, snimaju vas kamere, imate brdo fanova i različite privilegije, međutim, zvezde često na svojoj koži iskuse razne neprijatnosti, koje mogu izazvati i velike probleme. Recimo, njima se često dešava da ih prate uhode i progonitelji koji im ne dozvoljavaju da imaju privatnost, a često im i prete. To se skoro desilo i pevačici Taylor Swift, čiji je progonitelj Joshua Christian uhapšen u Njujorku!

Naime, muškarac Joshua Christian je uhapšen zbog optužbi za uhođenje i neovlašćeno posedovanje nakon što je navodno pokušao da pristupi Taylorinom stanu u Njujorku. Prema njujorškoj policiji, progonitelj je uhapšen u 19:20 časova 1. jula. U vreme hapšenja, 35-godišnjak je navodno ušao u dve zgrade u pevačicinom kvartu tokom perioda od tri meseca.

Dana 26. marta, Joshua se navodno ušunjao u stambenu zgradu u 11:05 ujutru kroz otključana vrata i ostao nezakonito na neotkriveno vreme, navodi se u izveštaju. Kada ga je obezbeđenje zamolilo da ode, on je peške pobegao sa lokacije. Manje od tri meseca kasnije on je navodno posetio drugu adresu stana u toj oblasti i uputio pretnje preko interfona 12. juna, prema njujorškoj policiji.

Kako prenosi TMZ, pozivajući se na izvore za sprovođenje zakona, njegovi komentari su bili usmereni na Taylor. Izvor je takođe rekao agenciji da je Joshua pretio nasiljem ako Tay ne bude izlazila sa njim, ali je još uvek nepoznato da li je pevačica bila u zgradi u vreme kada se incident dogodio.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram