Lisa (BLACKPINK) postigla neverovatan uspeh sa pesmom “MONEY“

Još jednom, članica k-pop grupe BLACKPINK Lisa ispisala je Spotify istoriju. Juče je YG Entertainment zvanično objavio da je Lisin hit numera B-strane „Money“, prikupio 500 miliona strimova na muzičkoj platformi Spotify tokom minulog vikenda, što je čini najbržom pesmom K-pop soliste ikada koja je dostigla taj broj.

“MONEY” je sada i pesma bilo koje ženske K-pop grupe koja je najbrže dostigla cifru od 500 miliona strimova, oborivši prethodni rekord koji je postavio BLACKPINK sa pesmom “How You Like That” prošle godine. Ovoj numeri je trebalo manje od godine i tri meseca da dostigne cifru od 500 miliona strimova, dok je za razliku od nje „MONEY“ to učinio za manje od  10 meseci.

U međuvremenu BLACKPINK se  trenutno priprema za svoj prvi grupni povratak, nakon skoro dve godine, ovog avgusta. Ovo nije prvi put da članice ove neverovatne grupe obaraju sopstvene rekorde, što je samo za pohvalu. Naše iskrene čestitke Lisi na ovom istorijskom dostignuću i sa nestrpljenjem očekujemo nove pesme grupe BLACKPINK.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram