Globalna muzička zvezda Stromae predstavio je svoj najnoviji singl „Mon Amour“ – fankom i popom obojenu letnju saradnju sa američkom pevačicom, kantautorkom i glumicom kubanskog porekla Camilom Cabello. Njen vokal u kombinaciji sa prepoznatljivim francuskim baritonom belgijske superzvezde pesmi koja izvorno dolazi sa muzičarovog trećeg albuma „Multitude“ daje jednu potpuno novu dimenziju.

Numeru prati i zanimljiv muzički video koji su režirali Julien i Quentin. Radnja priče smeštena je u vili „Mon Amour“, izmišljenoj rijaliti emisiji u kojoj takmičari koriste svoju harizmu i zavodnički šarm kako bi postali finalisti. Deset takmičara, uključujući i likove koje tumače Camila i Stromae, ne oklevaju da upotrebe sva raspoloživa sredstva kako bi došli do konačne pobede.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Album „Multitude“ po svom izlasku dobio je veliki broj pohvala od različitih kritičara, među kojima su i one iz publikacija kao što su The New York Times, Rolling Stone, Pitchfork, NPR i mnoge druge. Ovo studijsko izdanje predstavlja muzički prozor u svet, u ljude i njihove retke trenutke zajedništva i zadovoljstva koje dele, predstavlja alhemiju suprotnosti oblikovanu voljom za progovaranjem bez osuđivanja ili prezira prema različitim ljudima, kao i nagonom za istraživanjem kako sopstvenog, tako i tuđih života. Na albumu se nalazi dvanaest pesama, među kojima su poznati singlovi „Santé“, „L’enfer“ i „Fils De Joie“, koje je napisao upravo Stromae, a za produkciju izdanja bila je zadužena njegova kreativna etiketa Mosaert.

Izdanje „Mon Amour“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/StromaeMonamourfeatCamillaCabello

Foto: Michael Ferire