Povodom velike završnice serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice, “After – Posle srećnog kraja“, snimljenog prema bestseleru Ane Tod koji je proglašen globalnom senzacijom, bioskop Cineplexx Promenada upriličiće specijalan Teens night događaj u sredu, 24. avgusta u 20 časova. Partneri projekcije pripremili su poklone za svaku damu i najsrećnije posetioce dok će svako imati priliku da se osveži uz piće dobrodošlice. Ulaznice su u prodaji.

Osim sjajnog provoda uz dugoočekivani nastavak filma “After”, u sredu, 24. avugsta sve posetioce očekuje piće dobrodošlice, svaku damu očekuje poklon, a najsrećnije i specijalni pokloni partnera projekcije. Catrice kozmetika će obradovati svaku damu komadom šminke, Čarobna knjiga pripremila je knjige za najsrećnije, Loft Parrucchieri by Petar Kostić darovaće najsrećnijima specijalne poklon tretmane za kosu, dok će Octopus by Univerzal neke od posetilaca obradovati specijalnim artiklima iz svoje bogate ponude.   

Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući da poslušaju čak i najdobronamernije savete, uvereni da njihova ljubav ne poznaje nikakve granice. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju toliko jedno od drugog. Tesa više nije ona slatka, jednostavna, dobra devojka kakva je bila kad je upoznala Hardina – kao što je on okrutni, ćudljivi dečko u kog se ona zaljubila. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo? Ulaznice su u prodaji.

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=GhB5WEtRaRM

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Vidimo se na Teens night događaju u sredu, 24. avgusta, u Cineplexx Promenadi!