Jedan od najomiljenijih bioskopskih događaja posvećen pripadnicama lepšeg pola, CineLady,  održaće se pred sam kraj leta, 24. avgusta u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu, uz pretpremijeru svetske senzacije – romantični flmAfter: Posle srećnog krajau distribuciji Blitz Filma, sa početkom u 20.00. Ovo je i odlična prilika za druženje sa drugaricama posle letnjih odmora uz već tradicionalno piće dobrodošlice i preko 150 poklona za najsrećnije dame.  

Jedan od najlepših pogleda na Beograd, terasa CineStar bioskopa u Ada Mall-u, biće savršeno mesto okupljanja, dok će CineLady projekcije u CineStaru Novi Sad (BIG) imati poseban muzički ugođaj uz DJ-a pred početak filma.  

Najsrećnije posetiteljke u sredu 24. avgusta očekuju vredni pokloni, među kojima su večere za dvoje, prirodna kozmetika, knjige, vaučeri za salone lepote, manikir i brojna druga iznenađenja.   Poklone su pripremili brendovi: “Koozmetik”, “Hedera Vita”, “Čarobna knjiga”, restoran “Prote.in” (u Novom Sadu i  Beogradu), salon “Wizard” u Beogradu (Ada Mall), restoran “Kalem by Zak” (Novi Sad), salon lepote “A ko te šiša” (Novi Sad).

Film “After: Posle srećnog kraja” (“After Ever Happy”) snimljen je prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih, koja ne poznaje granice. Tesa i Hardin nisu klasičan par kome je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, javlja se dilema da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog.  

Glavne uloge tumače Hiro Fajns Tifin i Džozefin Lengford. Zanimljivo je da je Hiro Fajns pripadnik najnovije generacije glumaca slavnog prezimena, uz ujake Rejfa i Džozefa Fajnsa. Džozefin Lengford je sve popularnija mlada glumica, dobitnica nagrade Teen Choice Awards 2019, kao i Hiro Fajns Tifin u muškoj kategoriji.

Više detalja o poklonima i ulaznicama može se naći na sajtu CineStar bioskopa: https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady i na CineStar Srbija  društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: Blitz film