Leto je na izmaku, ali sezona sjajnih filmova nam tek predstoji. Najiščekivanije poslednje poglavlje svetske senzacije „After: Posle srećnog kraja“ u distribuciji Blitza, stiže pretpremijerno u bioskope 24. avgusta.

Sve ljubitelje romantičnih drama očekuje pravi prasak emocija dvoje najpoznatijih ljubavnika – Hardina i Tese – na velikim platnima bioskopa širom Srbije. Film „After: Posle srećnog kraja“ („After Ever Happy“) snimljen je prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih, koja ne poznaje granice.

Tesa i Hardin nisu klasičan par kome je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, javlja se dilema da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog.  

Između njihove prošlosti i njihove budućnosti postoji još samo jedna šansa. Hoće li je iskoristiti?

„Postaje lakše, pa teže… i onda prilično nepredvidivo“, kaže Tifin. „Stvari su upravo eskalirale do ludila“, izjavila je Džozefin Lengford. „To je isti odnos sa preprekama, izazovima i nesigurnostima, ali su svi oni zaista unutrašnji i emocionalni.“

„Četvrti film je moj lični favorit. Sve što smo videli do sada je samo vrh ledenog brega. Tesa i Hardin zaista ulaze u emocionalne dubine“ – kaže Kastil Lendon, koja potpisuje režiju globalnog fenomena.

Glavne uloge tumače Hiro Fajns Tifin i Džozefin Lengford. Zanimljivo je da je Hiro Fajns pripadnik najnovije generacije glumaca slavnog prezimena, uz ujake Rejfa i Džozefa Fajnsa. U filmu igraju i Čans Perdomo, Karter Dženkins, Kijana Madeira, Mira Sorvino, Luiza Lombard.
 
Pretpremijerno prikazivanje filma „After: Posle srećnog kraja“ održaće se 24. avgusta, sa početkom u 20h, u okviru najomiljenijeg bioskopskog događaja posvećenog pripadnicama lepšeg pola, CineLady,  u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu.

Ulaznice za CineLady možete kupiti online: https://www.cinestarcinemas.rs/CINELADY

AFTER POSLE SREĆNOG KRAJA možete pogledati pretpremijerno u bioskopima od srede24. avgusta, dok je na redovnom repertoaru dan kasnije, u četvrtak 25. avgusta,  a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.