Tini Stoessel i Tiago PZK predstavili novu pesmu, “El Ultimo Beso”!

Tini Stoessel radi punom parom – ona apsolutno ne staje – trenutno je na vrlo uspešnoj turneji u Južnoj Americi, a za svega par dana će konačno doći u Evropu i održati jedan ali vredan nastup u glavnom gradu Španije. Pre par dana pevačica je odlučila da fandom počasti novom pesmom, i to kolaboracijom sa umetnikom Tiagom PZK. Oni su predstavili pesmu pod nazivom “El Ultimo Beso”, koja već dobija mnogo pozitivnih komentara!

Naime, pesma je objavljena pre svega dva dana a ima već skoro 4 miliona pregleda i nešto više od 250 hiljada lajkova! Sam spot je urađen u stilu filma, pa u 3 minuta možemo ispratiti kako teče jedna ljubavna veza – od početka, pa sve do raskida, a to nam dočaravaju Tini i Tiago zajedno. Numera koju su predstavili govori o poslednjem poljupcu i tome kako se osećaju nakon raskida i vrlo je emotivna, a ritam je praktično veseo i čak je idealan za ples!

Tini je svoje novo izdanje već uvrstila u setlistu za turneju, pa su fanovi već sinoć imali priliku da je uživo čuju u prvom bloku pesama. Ako niste, odslušajte numeru i pišite nam utiske!

Autor: Arijana Đokić

Foto: YouTube screenshot