Romantična drama “Purple Hearts“ je brzo prikupila gledanost prvom tokom svog prvog meseca po objavljivanju.

Netflixova “Purpurna srca“ (Purple Hearts), u režiji Elizabeth Allen Rosenbaum, ušla je na listu najpopularnijih filmova koji su strimovani, zauzevši počasno sedmo mesto.

Sa Sofiom Carson i Nicholasom Galitzinomu glavnim ulogama, film prati priču mlade Cassie Salazar (Sofia Carson) i Luka Morrowa (Nicholas Galitzine), koji se nađu u prilično nezgodnoj situaciji kada stupe u brak isključivo zbog finansijskih benefita koji dolaze sa istim. Luke se priprema za raspoređivanje za marince kada upozna sa Cassie, ambicioznu muzičarku, sa prilično liberalnim pogledima na svet. Prvo se sukobe u svađi oko političkih uverenja, ali kada Cassie pita svog starog prijatelja da se venčaju kako bi zapravo mogla da priušti insulin koji joj je potreban kako bi živela sa dijabetesom, Luke istupa kada Frankie (Chosen Jacobs) odbija Cassinu ponudu.

Nicholas Galitzine kao Luke, Sofia Carson kao Cassie u filmu Purple Hearts

U prvih 28 dana gledanja drama “Purple Hearts“ je osigurala 220.6 miliona sati gledanja. Vojni film se nalazi odmah iza “Extraction“, u kojem glume Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani i David Harbour, sa 231.3 miliona sati gledanja u prva 28 dana. Iza „Purple Hearts“ se nalazi hit Sandre Bullock “The Unforgivable“, “The Irishman“ Martina Scorsesea i “The Kissing Booth 2“, na 10. mestu.

“The Gray Man“ se takođe nedavno uspeo na četvrto mesto na Netflixovoj listi najpopularnijih filmova (engleski). Prema Netflixovoj top 10 listi, ovo ostvarenje je prikupilo 21.16 milona sati u svojoj četvrtoj nedelji strimovanja, što ga je smestilo na 4 mesto u rangiranju sa 245.0 miliona sati gledanja. “The Gray Man“ je nadmašio film Ryana Reynoldsa “Projekat Adam” koji se tako našao na petom mestu. “Red Notice“, “Don’t Look Up“ i “Bird Box“ predvode listu kao prva tri najgledanija filma, za sada, ali videćemo da li će doći do promena u budućnosti.

A da li ste vi gledali romatičnu dramu “Purple Hearts“ i kako vam se dopada ovaj film?

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Hopper Stone/Netflix i Mark Fellman/Netflix