Ostaju prijatelji: Raskinuli Karol Sevilla i Emilio Osorio!

Biti slavan i imati miran privatni život, a naročito u pogledu romanse, je veoma teško, jer vas mediji pritiskaju gotovo svakodnevno. Da nije lako biti mlad, slavan i imati ljubavnu vezu potvrđuje i to što su pevači Karol Sevilla i Emilio Osorio odlučili da okončaju svoju romansu veoma skoro! Prvo su se pojavile misteriozne poruke na njihovim društvenim mrežama koje su ukazivale da nešto nije u redu, a oba umetnika su ostala po strani situacije bez davanja izjava o tome, međutim, u nedavnom susretu sa medijima, Karol je otkrila kako je okončala vezu sa Emiliom, ali da ipak ostaju prijatelji.

Naime, Karol je skoro prisustvovala raznim događajima, i naravno da su mediji iskoristili priliku da je upitaju i o ljubavnom životu, i ona je saopštila da više nisu zajedno. Pevačica nije podelila koji su razlozi zbog kojih su odlučili da se razdvoje, ali je uverila da su u dobrim odnosima: “Upravo smo raskinuli, ali hej, ovo su faze života i mi smo srećni. Neću da ulazim u detalje, ali jako smo dobri prijatelji, obožavam ga svim srcem” – rekla je Karol.

Umetnica je takođe poželela sve najlepše Emiliu, a nije isključila mogućnost da ponovo budu zajedno: “Mislim da su sve ovo životne faze kroz koje moramo proći. Mladi smo, oboje imamo nove projekte i planove, tako da je ovo najbolje za oboje. Možda nas život ponovo spoji, ali za sada ostajemo najbolji prijatelji” – zaključila je ona.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram