Camila Cabello se šali na svoj račun nakon izvedbe pesme “I’ll be home for Christmas”

Svima nam se nekada potkradaju greške, i to je skroz normalno u životu. Slavne ličnosti su takođe ljudi, i potpuno je normalno da i oni nekad pogreše, a ono što njihove greške razlikuje od nas “običnih” ljudi jeste to što one neretko odu viralno na društvenim mrežama, pa često budu na različitim meme-ovima i slično. Ovog puta radi se o Kubanki Camili Cabello koja je u centru pažnje TikToka i Instagrama zbog njenog nastupa, a i ona se sama šali na svoj račun!

Naime, kako nam se približavaju praznici, Camila je izvela božićnu numeru “I’ll be home for Christmas” uživo u Beloj kući, a sada je objavila i zvanični audio za istu. Međutim, sam “problem”, odnosno greška kojoj se svi podsmevaju trenutno jeste to kako Cam izgovara “Christmas” – ona bukvalno kaže “quismois”, što je izazvalo pravu pometnju, kada je baš taj delić nastupa postao viralan na svim socijalnim platformama.

Nakon što je i pevačica videla da je postala viralna, i njoj samoj je bilo smešno, pa je čak napravila video u kome se šali na svoj račun! U videu vidimo 2 verzije Camile – jednu koja na pravilan način uči ovu drugu kako da izgovori “Christmas” za nastup. Taj video Cam je tvitovala uz opis “Me before recording my version of I’ll be home for Christmas (quismois)”. U nastavku pogledajte video:

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram