Članica mega popularne korejske girl-grupe, BLACKPINK, Jisoo podelila je novost sa fanovima po pitanju izlaska njenog dugo iščekivanog solo albuma. Fanovi su instiktivno predvideli da će Jisoo predstaviti svoj solo debi u 2022 godini, zbog nečega što je sama rekala jednom fanu tokom razgovora.

Fan: „Da li možemo da očekujemo Chu solo ove godine?“

Jisoo: „Da, naravno!“

Nažalost, kompanija YG Entertainment objavila je da će grupa imati svoj veliki povratak na mužičku scenu, albumom BORN PINK i odlaskom na svetsku turneju. Iz ovoga, fanovi su shvatili da će njen solo debi biti malo verovatan. Ipak, fanovi su istakli da je kompanija nepravedna prema Jisoo, naročito kada su shvatili da ona neće imati svoju solo pesmu sa kojom bi mogla samostalno da nastupa tokom turneje.

Jisoo se otvorila o teškoćama sa kojim se susrela tokom pripremama za solo, od kada je potvrdila: „Nastao je haos oko konfliktnih pitanja „o stilu muzike koju bi trebao da se plasira“. Iako su neki korisnici mreže verovali da su komentari Jisoo značili da ona nije spremna da krene solo putem, ona je konstantno pokazivala svoje uzbuđenje zbog njenog solo debija, čak i na skorašnjem susretu sa fanovima tokom najave svetske turneje.

Tokom BLACKPINK svetske turneje, njen solo nastup sa coverom pesme Camile Cabello „Liar“, ne samo da je prikupila oduševljenje same Camile i imala specijalni zajednički nastup, već je Jisooin neverovatni talenat definitivno pokazao koliko će izvanredana biti tokom svog solo debija.

I fanovi su dobili updejt direktno od pevačice. Na Weverse, jedan fan je pitao Jisoo da li bi mogli da se radujemo njenom solo albumu sledeće godine.

Fan: “Chu! Mogu li se radovati albumu sledeće godine?“

Jisoo: “Takođe čekajte Jisoo solo album sledeće godine.“

Sa njenom potvrdom da će se njen solo debi odigrati 2023 godine, fanovi ne mogu da budu više uzbuđeni. Šta god da ima u planu, sigurni smo da će osvojiti svet kao oluja.

Foto: Instagram