Tini Stoessel najavila novu pesmu sa predstojećeg albuma!
Tini Stoessel je jedna od najvrednijih zvezda ikada, i verujte nam da to nikad nećemo prestati da govorimo! Iako se nekad čini da ne radi, ona je uvek u poslu i stalno sprema novu muziku i iznenađenja za fandom. Pevačica je objavila već 3 solistička albuma, a 4. se sa nestrpljenjem očekuje, pa se veruje da će izaći već kroz koji mesec. Pre nego što objavi album, Tini želi da predstavi još neke numere, a jedna od takvih jeste i pesma “Muñecas”, koju je najavila pre par dana na svom Instagram profilu!

Naime, “Muñecas” (lutke) je duet sa mladom umetnicom La Joaqui, a na pesmi je radio i Steve Aoki, američki producent. Naziv pesme vrlo dobro opisuje devojke u njoj, jer obe izgledaju zaista vatreno – za sada smo na društvenim mrežama mogli da vidimo par kombinacija iz spota, i teško je reći koja je lepša od koje! Po malom tizeru koji smo dobili kada je Tini najavila pesmu, reklo bi se da žanr vuče na cumbia ritmove, a izgleda da su se obe Argentinke zaista potrudile oko svega.

Ono što je interesantno jeste koliko La Joaqui zapravo voli Tini – ona ističe kako je njen veliki fan, i da je ovo prilika iz snova za nju, što Tinistima posebno znači. Svi predviđaju da se sprema veliki hit, a ništa manje se ne očekuje od Tini, koja je zaista profesionalac u ovom poslu! Takođe, fandomu se posebno dopada što Tini objavljuje novu muziku, jer to znači da smo korak bliže novom albumu. U nastavku pogledajte prvi tizer pesme, a spot izlazi u četvrtak u 23h po našem lokalnom vremenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LaTripleT (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram