Kylie Jenner i Travis Scott su ponovo raskinuli!
Porodica Kardashian-Jenner nam njihove živote servira praktično na tacni – o njima se sve zna, i non stop piše. Uprkos tome, Kylie Jenner nekako uspeva da koliko toliko drži u tajnosti njenu vezu sa reperom i ocem njeno dvoje dece, Travisom Scottom. O njima se često piše, ali sama Kylie ne otkriva mnogo, međutim, ovog puta nove informacije kažu da su njih dvoje ponovo raskinuli!

Naime, ova vest dolazi nakon informacije da su rijaliti zvezda i reper praznike proveli odvojeno: “Kylie i Travis su ponovo raskinuli, trebali su zajedno provesti praznike, ali ona je otišla u Aspen da bude sa svojom porodicom i prijateljima” rekao je izvor. “Ovo se dogodilo toliko puta ranije, stalno raskidaju pa se mire, ali uvek ostaju prijatelji i odlični roditelji.”

Da podsetimo, njih dvoje su prvi put počeli da se zabavljaju 2017.godine, a svoju ćerku Stormi dobili su u februaru 2018. Oni su prvi put odlučili da se razdvoje 2019, a kasnije je objavljeno da su se njih dvoje pomirili u maju 2021. Nakon toga, oni dobijaju drugo dete, sina Wolfa. Uprkos deci, njih dvoje su se rastavili, ali verujemo da će se u budućnosti pomiriti!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram