Tini Stoessel predstavila novi album: Poslušajte "Cupido"!

Tini Stoessel je svoj treći studijski album „TINI TINI TINI“ predstavila u decembru 2020.godine i već duže vreme najavljuje svoj četvrti solo album, koji je konačno ugledao svetlost dana! Pevačicin novi album nosi ime „Cupido„, a izašao je sinoć u 01h po našem lokalnom vremenu. Sastoji se od 14 numera od kojih je samo jedna balada, a više o celom projektu pročitajte u nastavku.

Ovo izdanje sastoji se od već dobro poznatih numera, poput „Muñecas“, „El Ultimo Beso“, „Carne Y Hueso“, „La Loto“, „Fantasi“, „Mienteme“, „Maldita Foto“, „Bar“ i „La Triple T“, ali uz to Tini je predstavila i 5 novih solo pesama. Naravno, „Cupido“, po kojoj i album nosi ime, a tu su i „Te Pido“, „7 veces“, „Beso en las rocas“ i „Las Jordans“.

„Kao album, Cupido predstavlja određeni period mog života, i smatram da je novi početak, novo poglavlje u mojoj karijeri. Muzički i lično, opisala bih Cupido i rast koji sam imala u protekle dve godine kao slobodu. Ako govorimo o izboru pesama za album, moram priznati da sam imala dosta kreativne slobode po tom pitanju, pa sam mogla da se izrazim kako god želim“ – poručuje Tini o albumu.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo