Da li više voliš “prženje” na suncu ili grudvanje na snegu? Otkrij šta tvoje omiljeno godišnje doba govori o tebi. Dakle, ako najviše voliš…

Proleće: Razigrana prijateljica

Uvek si vesela i nasmejana, a najvažnije na svetu ti je prijateljstvo. Svet gledaš kroz ružičaste naočare i u svakoj situaciji vidiš nešto pozitivno. Svima oko sebe si inspiracija, prijateljima pomažeš super savetima i uvek si otvorena za nove ideje.

Leto: Zavodljiva party devojka

Obožavaš toplotu, druženje, smeh. Mrziš da budeš zatvorena u kući, a dan bez prijatelja za tebe je najgora kazna. Topla si osoba i voliš da se zabavljaš. Momci te obožavaju jer si jako otvorena i voliš flert. Ne podnosiš samoću i dosadu.

Jesen: Smirena kreativka

Ti si čista kreativna energija. Jako si talentovana za umetnost, pesnička si duša i voliš da provodiš vreme sređujući vlastite misli i ideje. Tačno znaš šta želiš u životu i uvek vredno radiš da bi ostvarila svoje snove. Ne voliš kritike.

Zima: Popularna pametnica

Omiljena si u društvu jer o svakoj temi imaš nešto pametno da kažeš. Ali prijateljstva ipak ne sklapaš olako i treba ti dosta vremena da nekome počneš verovati. Više voliš knjige i filmove od ludih žurki. Znaš da se suočiš sa svakim problemom i život generalno shvataš prilično ozbiljno.