U trenutku kada je pesmom „Saturday/Sunday, sa Davidom Guettom, osvojio svetske radio stanice Jason Derulo je upravo objavio novi singl Glad U Came“.

Tokom svoje karijere Jason je izgradio imidž multitalentovanog performera koji ne preza od zahtevnih koreografskih poduhvata. Apsolutno je posvećen fanovima a njegov angažman na društvenim mrežama je zadivljujuć, naročito na platformi TikTok gde i dalje važi ja jednog od najinspirisaniji pop umetnika.

Singlom „Glad U Came“ Jason se vraća ljubavnim temama dok je u muzičkom smislu to i dalje Derulov prepoznatljiv plesni manir.

Ovo je jedna od meni omiljenih pesama koje sam ikada radio. Na njoj sam radio nekoliko godina još od novembra 2021. Prolazio sam razne faze tokom rada na singlu „Glad U Came“. Razbijao sam početne osnove pa ih ponovo sastavljao; ostavljao sam pesmu sa strane pa joj se vraćao sve dok iz nje nisam izvukao za mene nešto potpuno novo,“ izjavio je Jason Derulo ističući da veruje u potencijal pesme „Glad U Came“ koja će, ubeđen je, postati pravi letnji hit.

Foto: Noah Roberto