Početkom avgusta Dispatch je objavio da članica grupe BLACKPINK Jisoo i glumac Ahn Bo Hyun izlaze, deleći njihove zajedničke fotografije.

Naime par je viđen zajedno, na adresi na kojoj Jisoo stanuje. Kao odgovor na ovu vest, agencije obe zvezde YG Entertainment i FN Entertainment su potvrdile ove glassine i podelile sledeću informaciju: „Oni se tek upoznaju, naravno sa pozitivnim osećanjima sa obe strane. Bilo bi nam drago kada bi se na njihov odnos gledalo sa nadom.”.

Inače, obe zvezde su fanovima K- pop i K- drama sveta dobro poznate. Jisoo je članica grupe BLACKPINK i ove godine je objavila svoj prvi album pod imenom „Me”, sa naslovnom numerom „Flower”.

Pesma je svoj debi ostvarila 31. marta i zaradila je pozitivne komentare i neverovatnu slušanost. Jisoo smo imali prilike da vidimo i u glumačkom angažmanu, u njenoj prvoj drami „Snowdrop” koja je takođe prikupila velike simpatije ljubitelja K – drama.

Što se tiče Ahn Bo Hyuna imali smo prilike da ga vidimo u brojnim dramama, kao na primer  „My Name“ ili „Yumi‘s Cells”. Pored uspešne glumačke karijere, on se takođe bavi i modelingom.

Nama je samo ostalo da čestitamo ovom mladom paru i da im poželimo svu sreću i uspeh kako na polju karijere, tako i na privatnom planu.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram